Clyde en Rudie Spa 16 aug 14 in Behind the Artist and Know the Artist
00:00
00:00
Embed Code (recommended way)
Embed Code (Iframe alternative)
Please login or signup to use this feature.

Zaterdag 16 augustus 2014 had ik in het programma Behind the Artist and Know your Artist Dhr Rudi Spa.. Rudi Orlando Spa, Schuif-trombonist en zanger, geboren op 13 september 1952 te Paramaribo (Frimangron) als zoon van Cornelis Rudolf Spa en Olga Celine Krolis.Ambtelijke loopbaan;15 jaren Ministerie van Binnenlandse zaken,18 jaren ministerie van Defensie en 2 jaren ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling(direktoraat Cultuur).Hobbies muziek en genieten van moeder- Natuur.Officieel op 22jarige leeftijd gestart met zowel de theoretische als praktische basis van muziek en in zijn nu 40 jarige muziekloopbaan diverse muziekstijlen beoefend;te denken valt b.v .aan klassiek-,pop-,kaseko- ,salsa-, aleke-.culturele-,koraal- en soulmuziek .Is vanaf de oprichting lid van het Eddy Snijders Orkest,lid enVoorzitter van het Gemengd Vocaal Ensemble Troki ,Oprichter en Leider van de nu 18-jarige Orquestra Alafa . Is vanwege muziek zowel met Troki als met Alafa vaker in het buitenland geweest.

Orquestra AlaFA.
Opgericht op 4 augustus 1996 met o.a als missie een muziekale kruisbestuiving te weeg te brengen tussen muzikanten die muziek lezen en muzikanten die uit het hoofd spelen.Alafa heeft naast de succesvolle verjaardagsfeestjes tot nu toe ,ook veel furore gemaakt in de Saramaccabar en op de Pier van hotel Torarica.
Verder heeft Alafa grote shows van zowel locale als internationale artiesten mogen begeleiden,te denken valt b.v. aan de artiesten Purcy Sledge en Swamp Dogg op 18 juni 2005 in NIS,waarbij wijlen Stan Lockin speciaal hiervoor was overgekomen om de directie van deze succesvolle show onder zijn hoede te nemen.

i.v.m. het 18-jarig bestaan zal er op 23 augustus een feestje wordt georganiseerd in X-Avenue aan de Ringweg-zuid,waarbij ook Naks Kaseko Loko van de partij is.Aanvangstijd is 20.00 uur. hij was er op de 100,9 fm Radio kankantri

Licence : All Rights Reserved


X